Julekampagne.dk er et online kampagneværktøj, der giver dig mulighed for at skabe din egen online julekalender.
Værktøjet er velegnet til både leadgenererings- branding- og product awareness kampagner.
Julekalenderen er let at integrere på din egen hjemmeside, er kompatible med alle browsere og er responsiv.


Let at administrere

Kampagneværktøjet er bygget, så det er let for dig at komme i gang med at lave din julekalender. Du bliver guidet rundt i systemet via overskuelige menuer og en udførlig FAQ.

Værktøjet rummer alle de elementer du har brug for, for at kunne skabe en online julekampagne. Eksempelvis er det med e-mailsystemet muligt at sende beskeder til tilmeldte brugere med din virksomheds eget grafiske udtryk mens dialogbokse med dine egne tekster sikrer en rød tråd i kommunikationen med dine brugere - før, under og efter kampagnen.Vælg mellem 4 kampagnetyper

Vi giver dig muligheden for at vælge mellem fire forskellige kampagnetyper afhængigt af dit behov for såvel eksponering som indsamling af brugerdata.


Åben kalender
Ønsker du en høj eksponering giver en åben kalender dine brugere fuld adgang til alt indhold i lågerne samt mulighed for at deltage i konkurrencer.
Lukket kalender med tilmelding
Ønsker du størst mulig grundlag for indsamling af brugerdata i kombination med eksponering giver en lukket kalender med tilmelding brugerne adgang til indhold og konkurrencer, når de har oprettet sig som brugere.
Åben kalender med tilmelding
Ønsker du at kombinere en høj grad af eksponering med indsamling af brugerdata giver en åben kalender med tilmelding ligeledes fuld adgang til alt indhold i lågerne, mens deltagelse i konkurrencer kræver at brugeren tilmelder sig julekalenderen ved at afgive oplysninger fx. navn og emailadresse.
Lukket kalender med invitation
Ønsker du fuld kontrol over eksponeringen giver en lukket kalender med invitation kun inviterede brugere adgang til julekalenderen.
Konkurrencer & præmier

Tre forskellige konkurrencetyper giver dig mulighed for at sammensætte en kampagne, som skaber øget opmærksomhed omkring dit brand og dine produkter og giver dine brugere oplevelser, der får dem til at vende tilbage. Du har mulighed for at kombinere flere konkurrencetyper eller bruge den samme konkurrencetype flere gange i en julekalender.

Instant win
I Instant win konkurrencer bliver
præmien udløst med det samme.

24 timers konkurrence
I en 24 timers konkurrence udtrækkes
præmien en gang om dagen.

24 dages konkurrence
I en 24 dages konkurrence udtrækkes
præmien efter d. 24. december.

Gør din julekalender til en oplevelse
Vi har gjort det let for dig at skabe indhold til dine låger ved at prædesigne forskellige skabeloner, som du selv kan lægge indhold i. Hver skabelon er designet til at indeholde tekst, billede, video, quiz og lyd.

Alle låger kan hver især indeholde op til 5 skabeloner, som vil blive vist for brugerne i den rækkefølge, du vælger. Brugerne får i tekst, billeder, lyd eller video den fortælling, du ønsker at præsentere dem for. De besvarer quiz-spørgsmål og deltager i konkurrencer med dine produkter som præmier. På denne måde kan du give dine brugere en oplevelse hver gang de åbner en låge i din julekalender.
Invitationer
Julekalenderen giver dig mulighed for at invitere slutbrugere ved fx. at uploade kontaktlister. Uanset hvilken kampagnetype du vælger bliver alle brugerinformationer automatisk tilføjet databasen, så du hele tiden har et godt overblik over dine brugere.

Sikkerhed og validering
Et omfattende valideringssystem er med til at sikre, at din julekalender hænger sammen fra start til slut. Ingen julekalendere fra julekampagne.dk kan blive publiceret, før de har været igennem systemets interne valideringsproces.
Prøv en demo-version
af vores Julekalender

Se priser og læs mere om
vores pakker og ydelser

Bestil en Julekalender
- eller kontakt os for mere info